Geluk op 26 september op Het Rhedens

26 sep 2016

De waarde van geluk!

In de complexiteit van samenleving en onderwijs speelt voor iedereen, of je nu les geeft of lessen volgt, gelukkig zijn een belangrijke factor. En daarmee starten we dit nieuwe Bron voor Onderwijs-jaar: Geluk als factor voor onderwijsvernieuwing, voor jouw onderwijswerk, staat maandag 26 september op Het Rhedens centraal.

Clemy Oomens, locatiedirecteur, zal kort vertellen waar Het Rhedens op dit moment mee bezig is. Judith Becker (managinghappiness.nl) gaat ons gelukkiger maken en ons daarvoor een heel praktische tool aanreiken (…)  en we zullen voldoende tijd maken om elkaar nog beter te leren kennen.

Wij ontmoeten graag collega’s die nieuwsgierig zijn naar het effect van het kennen van collega’s uit àlle sectoren van het onderwijs in het Arnhemse en omgeving! Meld je dan wel even aan via gini@bronvooronderwijs.nl.  Er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar.

Wanneer:        26 september

Waar:              Het Rhedens, Kleiberglaan 1, Rozendaal 

Hoe laat:        19.00 uur

Welkom!

Voor een beetje geluk, kijk naar: https://www.youtube.com/watch?v=fFaJdBq78lc en zie hoe leerlingen reageren op het horen van ‘ertoe doen’.

Voor geluk en ondernemerschap, lees http://mvonederland.nl/praktijkvoorbeeld/de-verspillingsfabriek-een-einde-aan-verspild-talent

En noteer alvast de volgende bijeenkomst in je agenda: dinsdag 1 november.