Bron voor Onderwijs vanaf 2020

2 dec 2019

Bron voor Onderwijs bouwt

De afgelopen maanden zijn we binnen Bron voor Onderwijs begonnen met het werken vanuit de verbinding die er is tussen de deelnemers van Bron voor Onderwijs. Hieruit is een kerngroep ontstaan. En een selecte groep mensen rondom deze kerngroep. Vanuit deze groep gaan we groeien in waarde en eventueel in omvang.

Bron voor Onderwijs is vijf jaar geleden begonnen met het verbinden van leraren. Door elkaar te kennen, zinvolle gesprekken te voeren, elkaar te inspireren en van elkaar te leren, groei je als professional op een soms onvoorspelbare wijze. En dat houden we graag zo!

We verbinden ons aan Bron voor Onderwijs omdat we dat willen, om de relatie die we hebben en omdat we willen leren. Het onderwijs, het leren (bevorderen) is ons eerste speelveld.

We nodigen iedere onderwijsprofessional die zich hierbij aan wil sluiten uit om contact op te nemen met onderstaande personen. Samen zetten we ons in om elke bijeenkomst leerzaam en bijzonder waardevol te maken.

Ingrid van Aert (info@hardopkijken.nl), Frits Roelofs (frits.roelofs@gmail.com), Ronald Schepers (ronald.schepers@gmail.com), Gini Manting (gini@bronvooronderwijs.nl)