Doelgroep

Jij als bron

Je wordt als leraar voortdurend uitgedaagd het beste uit jezelf te halen voor kinderen en jongeren die elke dag weer een beroep op je doen. Jij bent een belangrijke bron!

Die bron kun je versterken door anderen zoals jij te ontmoeten. Die ook die passie voor onderwijs delen. Die herkennen en erkennen wat je zegt en ervaart.

" Ja! Het is prettig om met een groep mensen iets te dragen, te werken aan het onderwijs. Een groep mensen die groter is dan mijn eigen school. Ik kan uit mijn eigen wereld kijken. Kijken naar elders om de beweging in mijzelf aan de gang te houden."

Jij bepaalt!

Als je gaat lesgeven in het onderwijs dan doe je dat veelal bewust. Je kiest niet alleen voor onderwijs, je gaat er voor. Zonder jouw passie kun jij niet elke dag werken aan de groei van kinderen en jongeren. Zonder jouw overtuigingen gaat de kwaliteit uit het overdragen van kennis, inzichten en wijsheden verloren. Zonder jouw unieke aanpak en persoonlijkheid en jouw lef om dit te laten zien, is het onderwijs een stukje armer.

Alle bijeenkomsten hebben een eigen thematiek en dynamiek die wordt bepaald door de deelnemers zelf. Er is geen bijeenkomst gelijk. Voel je vrij om in te brengen wat jij wilt.