Doelgroep

Jij als bron

Er is voor kinderen en jongeren die groeien een relatie nodig met een onderwijsgevende die vanuit zijn eigen persoon kan aanzetten tot leren, iemand kan stimuleren en motiveren, die een relatie durft aan te gaan, die vertrouwen kan geven. Je wordt als onderwijsgevende voortdurend uitgedaagd het beste uit jezelf te halen voor kinderen en jongeren die elke dag weer een beroep op je doen. Een prachtig vak waarbij de wereld om jou heen een groot beroep doet op jouw rol in de maatschappelijke opdracht van onderwijs. Bron voor Onderwijs beschouwt leraren die midden in de wereld staan als de bron voor goed onderwijs. Bron voor Onderwijs is opgezet en ingericht voor jou om tegemoet te komen aan ons onderwijs van de toekomst.

Jij bepaalt!

Als je gaat lesgeven in het onderwijs dan doe je dat veelal bewust. Je kiest niet alleen voor onderwijs, je gaat er voor. Zonder jouw passie kun jij niet elke dag werken aan de groei van kinderen en jongeren. Zonder jouw overtuigingen gaat de kwaliteit uit het overdragen van kennis, inzichten en wijsheden verloren. Zonder jouw unieke aanpak en persoonlijkheid en jouw lef om dit te laten zien, is het onderwijs een stukje armer.

Alle bijeenkomsten hebben een eigen thematiek en dynamiek die wordt bepaald door de deelnemers zelf. Er is geen bijeenkomst gelijk. Voel je vrij om in te brengen wat jij wilt.